Restaurant met origineel behang

Tijdens een onverwachtse lunch kwam ik onlangsĀ  geheel onverwachts terecht in een prachtig restaurant. Het interieur was warm en sfeervol met een parketvloer en prachtige lampen, de tafels waren gezellig en ook het eten was heerlijk. Hoewel de bistro vrij klein was oogde deze toch groot door het prachtige behang dat doorliep doorheen het gebouw en dat over een lengte van twee verdiepingen. Aangezien er heel wat mensen aan tafel zaten kon ik niet meteen een foto trekken dus heb ik maar even gezocht op het internet naar het behangpapier dat gebruikt werd om deze muren te behangen. Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost maar ik heb het uiteindelijk wel gevonden.

 

Ik heb dit behangpapier gespot op de website van behangpapier-info.be. Als je op zoek bent naar meer inspiratie om je muren te bekleden is dit zeker een aanrader? Je vindt er ondermeer tips over het verwijderen van glasvezelbehang, het plaatsen van vliesbehang, advies over het renoveren van muren, behangpapier voor de kinderkamer. Teveel om op te noemen dus šŸ™‚

Persoonlijk hoe ik niet van kleurrijk behangpapier maar als er gewerkt wordt met strakke lijnen en patronen die zich herhalen kan het me wel pruimen. Het zorgt voor een aangename ervaring als je op restaurant gaat en het zorgt ook voor een zekere dynamiek. Ook wanneer er nog geen volk is in het restaurant heb je zo niet het gevoel dat je moederziel alleen aan het eten bent.