Betonvloeren voor een restaurant – Hygienisch en modern!

Wanneer ik op restaurant ga hecht ik niet alleen belang aan het eten, ook de vloer en de algemene hygiëne moet er picobello uitzien! Gezien de vloer al  snel een broeihaard voor bacteriën is en er in een restaurant geregeld wel eens voedsel op grond valt kies ik dan ook resoluut voor restaurants met gesloten vloerstructuren zoals een betonvloer of epoxy gietvloer.

 

Betonvloeren kunnen wel eens kil en onpersoonlijk aanvoelen maar dat gaat zeker niet op wanneer je dit type vloerbekleding toepast in openbare gebouwen zoals scholen, restaurants, café’s, bistro’s en cullinaire paradijsen.  Je kan ze combineren met tafels met vrolijke tapijten op en ook de wanden kunnen trendy aangekleed worden. Aangezien betonvloeren verkrijgbaar zijn in grijze tinten past deze vloer ook eprfect bij elke interieurstijl. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke restaurantinrichting, met betonvloer maak je een veilige keuze. Bovendien is dit type vloerbekleding ook tijdloos waardoor je restaurant er ook na 20 jaar nog helemaal up to date zal uitzien. Niet onbelangrijk naar verkoopwaarde toe wanneer je besluit de zaak stop te zetten en deze over te laten aan een nieuwe eigenaar.

 

Als ik ooit mijn eigen zaak open zal het dus zeker dit type vloer zijn 🙂 Ik ben er wel nog niet helemaal uit of ik deze vloerbekleding zou kiezen of toch emer een epoxyvloer. Deze is verkrijgbaar in veel meer kleuren maar heeft dan weer als nadeel dat het erg broos  is en dat je er snel krassen op ziet. met een gepolierde betonvloer is dat niet het geval en dat kan wel eens een voordeel zijn in een druk belopen ruimte.

 

Wordt ongetwijfeld vervolgd…